+32 485 56 56 99 info@thienpontsoundvision.be

BOSE Omdat alles beter wordt met beter geluid, dankzij de geavanceerde en gepatenteerde technologieën .

Eenvoud in bediening is de keyword van BOSE, bedien al uw randapparatuur zoals bvb een digicorder, belgacom decoder,tv, …met één BOSE afstandsbediening, zelfs als deze apparatuur in een gesloten kast wordt geplaatst !

Wil u graag ook muziek in andere ruimtes ? geen probleem, we kunnen tot wel 30 extra kamers toevoegen, zelfs draadloos.

Had u graag muziek in de tuin ? BOSE heeft een gamma weerbestendige speakers die winter en zomer buiten kunnen blijven zodat u echt overal kan genieten van Bose kwaliteit .

Wil u dit graag “volgens de regels van de kunst” bij u thuis geplaatst, dan kan u beroep doen op onze professionele techniekers. Wij komen ook vrijblijvend aan huis of op de werf en volgen alles voor u op zodat er op dag van plaatsing geen storende kabels zichtbaar zijn en alles perfect kan worden geplaatst.

BOSE heeft ook een groot gamma personal audio : koptelefoons, bluetooth speakers, PC speakers … Wat u ook nodig heeft om van uw favoriete muziek te genieten, BOSE heeft het in huis.

SONOS  is een systeem bedoeld voor mensen die hun muziekverzameling hebben opgeslagen op PC of op een harde schijf. Mensen die geen FM radio maar wel internetradio willen, zenders van over de ganse wereld willen beluisteren. Mensen die mee willen met de toekomst… de toekomst van muziek!

muziekservices zoals spotify, deezer, apple music, google play en zovele anderen zijn vandaag niet meer weg te denken, het beluisteren en beleven van muziek evolueert zo razendsnel. Men wil niet enkel muziek in de leefruimte maar ook in andere ruimtes in huis, bvb de badkamer, bureau, keuken, slaapkamer, tuin … Met Sonos kan dit allemaal, en zelfs draadloos !

Ontdek de Sonos producten bij ons, elk toestel staat “ready for demo” in de showroom zodat ook u kan overtuigd worden van de kwaliteit, gebruiksgemak en de vele mogelijkheden .

De nieuwste SAMSUNG Qled TV’s . Nog meer kleur en lichtopbrengst .

Het prachtige SAMSUNG “The Frame” , designed to look like a piece of art on your wall .

Ieder model van Samsung kan door onze techniekers bij u thuis geleverd en geplaatst worden, op voet, aan de muur , vaste beugel, richtbare beugel, liftsysteem, alles kan .

KEF heeft niet alleen een gamma hoogkwalitatieve inbouwspeakers, die heel discreet kunnen worden geplaatst in uw interieur, zij hebben ook fantastisch klinkende zuilspeakers, compactere bookshelfspeakers en zelfs koptelefoons, zodat u altijd kan genieten van KEF geluid.  

Met Ardeno media furniture vindt u altijd een tv meubel die perfect in woning past, in elke mogelijke kleur.

Staand op de vloer of als wandmeubel. Op maat, tot op de millimeter nauwkeurig!

Ook al uw speakers kunnen in het meubel worden verwerkt dankzij met speakerstof bespannen panelen.

Ontdek een ruim assortiment in onze showroom.

Haal met een OLED TV van LG een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekend contrast en scherpte. Het mooiste zwart dankzij OLED.

Q Acoustics is een multi-award winning speaker merk, dat werd opgericht door audioexperts met als enige doel het ontwikkelen van betaalbare en kwalitatieve luidsprekers.

Ontdek de nieuwste OLED tv’s van Sony en geniet van superieure beeld- en geluidskwaliteit  

Yamaha, het Japanse audiomerk .

Kwalitatieve audiocomponenten met alle hedendaagse technologie zoals streaming, internetradio, multiroom aan boord.